Call to Action: Apa sing diarani CTA? Nambah CTR Sampeyan!

Kayane jelas banget nalika sampeyan takon pitakon, Apa sing diarani Call to Action utawa CTA, nanging asring dadi kesempatan sing ora kejawab utawa kesempatan sing disalah gunakake kanggo ndorong pembaca, pamirsa, lan pandherek sing luwih jero melu merek sampeyan. Apa sing diarani ajakan tumindak? Seruan ajeg biasane minangka wilayah ing layar sing ndorong pembaca ngeklik klik kanggo nggawe merek karo merek. Kadhangkala gambar, kadang mung tombol,