10 Mupangat Program Kasetyan & Ganjaran Pelanggan

Kanthi masa depan ekonomi sing ora mesthi, penting banget yen bisnis fokus karo penylametan pelanggan liwat pengalaman pelanggan sing luar biasa lan hadiah amarga setya. Aku kerja bareng layanan pangiriman panganan regional lan program hadiah sing dikembangake terus nggawe pelanggan bola-bali. Statistik Kasetyan Pelanggan Miturut Whitepaper Experian, Nggawe Kasetyan Merek ing Donya Salib: 34% populasi AS bisa ditegesi minangka loyalist merek 80% saka loyalist merek ngaku yen

7 Piwulang Kanggo Eceran Ing Jaman E-Niaga

E-Commerce njupuk alih industri ritel sak menit. Luwih angel nggawe toko bata lan mortir tetep luwih angel. Kanggo toko bata lan mortir, dudu babagan nyedhiyakake inventaris lan ngatur akun lan penjualan. Yen sampeyan mbukak toko fisik, sampeyan kudu pindhah menyang level sabanjure. Menehi pembeli alesan sing angel kanggo nglampahi wektu teka ing toko sampeyan. 1. Nyedhiyakake Pengalaman, Ora Mung Produk

Pengaruh Merek ing Keputusan Tuku Pelanggan

Kita wis nulis lan ngomong akeh babagan atribusi lan keputusan tuku amarga ana hubungane karo produksi konten. Pangenalan merek duwe peran penting; bisa uga luwih saka sing sampeyan kira! Nalika sampeyan terus nggawe kesadaran merek ing web, elinga manawa - sanajan konten bisa uga ora langsung nyebabake konversi - bisa uga ngakoni pangenalan merek. Yen ngarsane saya tambah lan merek sampeyan dadi sumber sing dipercaya,

Pemasaran Buzz, Viral utawa Word of Mulut: Apa bedane?

Dave Balter, pangadeg BzzAgent, nindakake tugas banget kanggo nemtokake beda-beda ing Buzz, Viral lan Word of Mouth Marketing ing edisi ChangeThis iki. Ing ngisor iki kutipan definisi Dave sing hebat: Apa sing diarani Word of Mouth Marketing? Word of Mouth Marketing (WOMM) minangka media paling kuat ing planet iki. Iki nuduhake pendapat asli babagan produk utawa layanan ing antarane loro utawa luwih konsumen. Iku kedadeyan nalika wong dadi

14 Strategi kanggo Nambah Pendapatan ing Situs E-commerce Sampeyan

Esuk iki, kita nuduhake 7 strategi kanggo nambah belanja pelanggan ing lokasi ritel sampeyan. Ana teknik sing sampeyan uga kudu nggunakake situs e-commerce! Dan Wang nuduhake artikel babagan tumindak sing bisa ditindakake kanggo nambah rega kranjang toko sampeyan ing Shopify lan ReferralCandy nggambarake tumindak kasebut ing infographic iki. 14 Strategi kanggo Nambah Pendapatan ing Situs E-commerce Sampeyan ngapikake desain toko kanthi nglumpukake umpan balik lan tes

Naga Reward: Insentifake Ulasan lan Tembung Pemasaran Mouth

Mayoritas bisnis cilik percaya luwih saka setengah bisnis diwiwiti saka rujukan, nanging 80% ngakoni yen dheweke ora duwe sistem kanggo ngasilake rujukan kanthi konsisten. Yen sampeyan kalebu 80%, sampeyan ora nggunakake strategi pemasaran sing duwe salah sawijining tarif konversi paling dhuwur kanggo strategi apa wae. Reward Dragon minangka platform pemasaran rujukan kanggo bisnis lokal. Kepiye bisnis cilik nggawe program refer-a-friend kanggo nambah penjualan. Reward Dragon kanthi unik nggabungake testimoni klien, nuduhake sosial,

Rebate Sosial: Ganjar Pelanggan Nalika Nuduhake

Umume wong nawakake diskon lan nawakake kanggo entuk pelanggan anyar. Iki pancen konyol nalika sampeyan mikir, kepiye babagan hadiah kanggo pelanggan sing wis mbuwang dhuwit? Sejatine, kepiye pelanggan sing menehi hadiah sing nuduhake kasunyatan sing dituku saka jaringan sosial? Saiki nelusuri luwih saka 30% tingkat konversi, Social Rebate minangka platform sing apik. Sampeyan ora mung nggunakake pemasaran tutur, nanging uga menehi insentif

Ngowahi Pelanggan dadi Advokat kanthi Zuberance

Cara paling apik kanggo promosi merek yaiku nggawe akeh pelanggan sing kepenak ngobrol babagan iki. Pelanggan paling apik sing nindakake yaiku penyokong merek - pelanggan sing kepuasan wis entuk level semangat. Panyengkuyung merek kaya kasebut menehi rekomendasi kuat sing biasane dawane awet terus. Nanging merek butuh cara sing jelas kanggo ngenali pelanggan kasebut, mula bisa didhukung minangka pendukung merek.