WordPress: Gawe Sidebars kanthi Otomatis Kanggo Saben Kategori

Aku wis nyederhanakake situs iki kanggo nambah wektu cepet lan nyoba kanggo monetisasi situs kanthi luwih apik tanpa nesu karo sing maca. Ana pirang-pirang cara sing aku monetisasi situs… ing kene kalebu paling nguntungake: Sponsor langsung saka perusahaan mitra. Kita nggarap strategi kolektif sing nggabungake kabeh saka webinar nganti saham media sosial kanggo promosi acara, produk, lan / utawa layanane. Pemasaran afiliasi saka macem-macem platform afiliasi. Aku scour lan

Mungkasi Nganyari Taun ing Bisnis ing Situs WordPress nganggo Shortcode iki

Salah sawijining perkara paling gedhe babagan WordPress yaiku fleksibilitas kanggo nggawe kode pendek. Shortcode minangka strings substitusi sing bisa sampeyan lebokake menyang konten sing nggawe konten dinamis. Aku ngewangi klien minggu iki sing njupuk salah sawijining produk lan mbukak menyang domain anyar. Situs iki atusan kaca lan pancen wis ditindakake. Kaya sing wis digunakake ing dhaptar masalah, salah sawijine

Siji-sijine Tema sing Sampeyan Butuhake ing WordPress: Avada

Sajrone dasawarsa, aku pribadi nggawe plugin khusus lan nerbitake, mbenerake lan ngrancang tema khusus, lan ngoptimalake WordPress kanggo klien. Pancen wis dadi roller coaster lan aku duwe pendapat sing kuat babagan implementasine kanggo perusahaan gedhe lan cilik. Aku uga kritis kanggo tukang - plugin lan tema sing ngaktifake modifikasi sing ora diwatesi ing situs. Dheweke ngapusi, asring nambah ukuran kaca web situs nalika saya alon

Martech Zone: Sugeng Rawuh ing Publikasi Martech Anyar Kula!

Wis setaun wiwit pungkasan nulis maneh situs WordPress kita. Nalika aku seneng tata letak, aku duwe akeh plugin lan kustomisasi supaya bisa dienggo kaya sing dakkarepake. Kanthi WordPress, sing bisa miwiti ngeja bencana saka sudut pandang kinerja lan aku ndeleng retakan ing dhasar kasebut. Dadi, aku golek desain sing bisa nggabungake uga tampilan sing gedhe banget

Aja Nyalahake CMS, Nyalahake Desainer Tema

Esuk iki aku duwe telpon gedhe karo calon klien babagan strategi pemasaran mlebu. Dheweke ujar manawa dheweke rapat karo perusahaan kanggo nggawe situs web. Aku wis ngelingi sadurunge telpon yen wis ana ing WordPress lan takon apa bakal terus nggunakake. Dheweke ujar pancen ora lan ujar yen elek banget ... dheweke ora bisa nindakake apa-apa karo situs sing dikarepake. Dina iki dheweke ngomong karo