DepositPhotos: Foto Simpenan Tanpa Royalti sing Terjangkau kanthi Goleki Gambar Mbalik!

Kita nggunakake ton foto stok tanpa royalti. Saka situs, postingan blog, whitepaper, uga kabeh konten sing digawe kanggo klien, tagihan foto stok kita atusan dolar saben wulan. Kayane pas aku ngisi akun, bakal kosong sajrone seminggu utawa luwih. Kita mbayar rega sing akeh banget karo situs foto stock terkenal. Apa Royalty-Royalty-Free, utawa gambar RF, ngidini panggunaan winates

Tip: Cara Golek Gambar Vektor sing padha ing Situs Foto Stok Kanthi Panelusuran Gambar Google

Organisasi asring nggunakake file vektor sing duwe lisensi lan kasedhiya liwat situs foto stok. Tantangan kasebut ditindakake nalika pengin nganyari agunan liya ing organisasi supaya cocog karo gaya lan merek sing ana gandhengane karo ikonografi utawa simbol sing sadurunge dirilis. Kadhangkala, iki bisa uga amarga turnover… kadang-kadang desainer utawa sumber daya agensi anyar njupuk alih konten lan upaya desain karo organisasi. Iki bubar kedadeyan karo kita nalika njupuk tugas

Google Nggawe Gambar Domain Publik Katon Kaya Fotografi Saham, Lan Masalah Sampeyan

Ing taun 2007, fotografer kondhang Carol M. Highsmith nyumbang kabeh arsip seumur hidup ing Perpustakaan Kongres. Pirang-pirang taun mengko, Highsmith nemokake manawa perusahaan fotografi saham Getty Images wis ngisi biaya lisensi kanggo panggunaan gambar domain publik kasebut, tanpa idin. Mula, dheweke nuntut tuntutan $ 1 milyar, sing nuntut pelanggaran hak cipta lan tuduhan nyalah gunakke lan atribusi palsu meh 19,000 foto. Pengadilan ora setuju karo dheweke, nanging

4 Tips Penting kanggo Ngoptimalake Aset Gambar Sampeyan

Sadurunge nemokake sawetara tips kanggo ngoptimalake aset digital, coba coba telusuran Google dhewe. Ayo golek gambar ing kategori sing paling kompetitif ing Internet - kirik cute. Kepiye Google bisa pangkat siji liyane? Kepiye algoritma bisa ngerti apa sing apik? Mangkene apa sing diandharake Peter Linsley, manajer produk ing Google, babagan telusuran gambar Google: Misi kita karo Google Image