Video: Pratinjau Final Microsoft Windows Phone 7

Wingi ing The Combine, kita kudu ndeleng demonstrasi umum pisanan kanggo versi pungkasan Windows Phone Microsoft 7. Iki minangka video demonstrasi Windows Phone 7. Windows Phone 7 duwe pengalaman pangguna sing beda karo antarmuka pangguna khas liyane sing nggabungake lambang, pandhu arah didhukung blok. Amarga aplikasi bisa dibangun ing .NET lan Silverlight, pangembang Microsoft ing njaba bisa nggawe telpon utawa port aplikasi sing saiki