Munggah saka Layar Kaloro

Kita wis nulis babagan masa depan Televisi Sosial, nanging kasunyatane layar kaping pindho wis ana ing kene. Ing njaba film, nalika televisi ana ing omah, aku wis siyap duwe laptop, tablet utawa iPhone. Layar kapindho iku wajar kanggo aku ... lan uga dadi mainstream kanggo wong liya! Ngganti Pariwara Televisi lan Penempatan Produk Kepiye cara ngganti pasar? Kanggo siji,

SocialTV = Video + Sosial + Interaktif

Teknologi video saya rame ... wiwit tampilan retina, layar amba, nganti 3D, AppleTV, Google TV… masarakat nuduhake lan ngonsumsi volume video sing luwih gedhe tinimbang sejarah. Ditambahake ing kompleksitas yaiku layar nomer loro - berinteraksi karo tablet utawa piranti seluler nalika lagi nonton televisi. Iki kedadeyan saka SocialTV. Nalika pamirsa televisi tradisional mudhun, SocialTV nuduhake akeh janji. SocialTV nambah pamirso, mbantu promosi lan uga nyopir