Telbee: Jupuk Pesen Swara Saka Pamirsa Podcast Sampeyan

Ana sawetara podcast sing dakkarepake kanthi jujur ​​yen aku wis ngomong karo tamu sadurunge supaya bisa dadi pamicara sing nyenengake lan nyenengake. Sampeyan mbutuhake sawetara karya kanggo ngrancang, jadwal, ngrekam, nyunting, nerbitake, lan promosi saben podcast. Asring kok aku mundur dhewe. Martech Zone minangka properti utami sing dakjaga, nanging Martech Zone Wawancara mbantu aku tetep ngupayakake carane aku bisa ngomong kanthi umum,