Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Review Piranti Lunak, Saran, Comparison, Lan Situs Penemuan (65 Sumber Daya)

Sawetara wong kepingin weruh kepiye aku bisa nemokake macem-macem platform teknologi lan sales lan marketing ing njaba sing durung nate dingerteni, utawa bisa uga beta. Kajaba tandha sing wis dakwujudake, ana sawetara sumber daya sing bisa ditemokake kanggo golek alat. Aku bubar nuduhake dhaptar karo Matthew Gonzales lan dheweke nuduhake sawetara favorit lan nggawe aku miwiti

Telung Kunci kanggo Ngatasi Masalah Teknologi Massive Pemasaran

Kerep banget, teknologi dadi wujud sukses. Aku uga salah. Tech gampang dituku lan mulane, rasane kaya upgrade cepet! Dasawarsa pisanan taun 2000-an yaiku babagan mlebu, mula kita balapan menyang otomatisasi pemasaran kanthi mbukak tangan, kanthi pesenan tuku lan pandhuan definitif - kita lagi mlaku lan mbukak platform sing anyar. Kita nutupi blinders nalika nerangake

Napa Martech minangka Imperatif Strategis kanggo Pertumbuhan Bisnis

Teknologi pemasaran wis saya maju sajrone dasawarsa pungkasan, apa maneh taun-taun kasebut. Yen sampeyan durung nangkep Martech, lan kerja ing marketing (utawa adol), luwih becik sampeyan mlebu sadurunge sampeyan ditinggalake! Teknologi pemasaran anyar menehi kesempatan bisnis kanggo nggawe kampanye pemasaran sing efektif lan bisa diukur, nganalisa data pemasaran kanthi real-time, lan ngotomatisasi pemasaran supaya bisa nambah konversi, produktivitas lan ROI, nalika nyuda biaya, wektu lan inefisiensi.

Sampeyan Bisa Mbuwang Liwat Ngatur Data Saka Pemasaran

Wingi, aku nuduhake kepiye cara mbukak update sosial sajrone setaun. Sanajan rada akeh gaweyan ing panelitian, tim kita nganakake sawetara jam mung pijet data lan nggawe file sing bisa diunggah. Sanajan sawise nglewati kabeh pemeriksaan validasi, kita banjur kudu liwat kanthi manual banjur milih utawa nambah media kanggo ditampilake ing saben nganyari sosial. Sampeyan butuh sawetara jam kanggo ngapiki

Karakteristik lan Perilaku Badan sing dikarepake CMO

Nduweni agensi pancen bermanfaat lan nantang. Minangka dhasar saka kabeh prestasi kanggo klien, kita isih seneng nulungi pelanggan liwat model kadewasan pemasaran. Iki nggawe kita bisa nggarap wiwitan uga klien perusahaan, kanthi strategis nambah kesadharan lan penghasilan kanthi online. Apa sing ora dakkerteni yaiku pangowahan sing kudu ditindakake, minangka agensi, supaya tetep maju ing kurva lan tetep kompetitif ing

Teknologi Apa sing Investasi Pemasar C?

Black Ink nindakake Studi Pemasaran level C 2016, ngukur para pemasar saka 2000 perusahaan paling gedhe ing Amerika Serikat kanthi penghasilan tahunan kanthi anggaran pemasaran kolektif $ 5 milyar dolar kanggo tenaga kerja lan biaya. Sinau Utama saka prioritas Pemasar Studi Black Ink yaiku kanggo luwih maju babagan merek lan sentrisitas pelanggan sing mbutuhake perbaikan dramatis kanggo infrastruktur Teknologi Pemasaran lan kapabilitas saluran omni. Akses menyang analytics canggih kanggo njupuk keputusan sing luwih cerdas "yaiku sing siji