Sampeyan Terus Nggunakake Tembung "Kreatif"…

Robert Half Technology lan The Creative Group nerbitake studi lan infographic, Digital Marketing Dissonance, ing ngendi 4 saka 10 CIO ujar manawa perusahaane ora duwe dhukungan sing dibutuhake kanggo proyek pemasaran digital. Sanajan aku ora yakin manawa akurat, panliten kasebut banjur ngilangi sawetara data dadi rong ember, eksekutif TI lan eksekutif kreatif. Aku ora yakin manawa aku yakin ana sawetara korélasi antara dadi wong IT utawa dadi wong sing kreatif.

Pemasar Apa sing Bisa Sinau saka Riset Transformasi IT Dell?

Dell nemtokake Transformasi Teknologi Informasi minangka proses ningkatake teknologi informasi lan komunikasi supaya urip manungsa luwih efisien lan luwih apik. Transformasi IT uga dadi pusat peningkatan infrastruktur saengga bisa nyengkuyung efisiensi sistem amarga nyuda limbah sumber daya. Aku wis kerja bareng Mark Schaefer lan klien, Dell Technologies, sajrone sawetara wulan pungkasan kanggo nerbitake podcast sing menehi wawasan babagan wong-wong sing nyetir Transformasi IT