Sigstr: Gawe, Nyebarke, lan Ngukur Kampanye Signature Email Sampeyan

Saben email sing dikirim metu saka kothak mlebu minangka kesempatan pemasaran. Nalika ngirim buletin menyang ton pelanggan, kita uga ngirim 20,000 email liyane ing komunikasi saben dina bolak-balik antarane staf, klien, prospek, lan profesional hubungan masyarakat. Nyuwun kabeh wong kanggo nambah spanduk kanggo promosi kertas putih utawa webinar mbesuk biasane bakal sukses. Umume wong ora nggatekake panjaluk, wong liya ngrusak link,

Apa sing diarani Slogan? Slogan Merek Terkenal lan Evolusi

At DK New Media, slogan kita yaiku Kita mbantu perusahaan supaya bisa nemokake potensi pemasaran. Cocog karo macem-macem layanan sing ditawakake - wiwit saka konsultasi produk, pangembangan konten, optimalisasi pemasaran online ... kabeh sing kita lakoni yaiku ngenali kesenjangan strategi lan mbantu perusahaan ngisi kesenjangan kasebut. Kita durung entuk babagan merek dagang, nggawe video virus utawa nambah jingle ... nanging aku seneng pesen