Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang

Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

Umume aku nggrundel nalika ndeleng artikel sing menehi komentar Millennial utawa nggawe kritik stereotip liyane. Nanging, ora ana sangsi yen ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku kira aman, yen umume, generasi lawas aja ragu-ragu njupuk telpon lan nelpon wong, dene wong sing luwih enom bakal mbukak pesen teks. Nyatane, kita malah duwe klien sing

Transformasi Digital lan Pentinge Nggabungake Visi Strategis

Salah siji saka sawetara lapisan perak krisis COVID-19 kanggo perusahaan yaiku akselerasi transformasi digital, sing dialami ing taun 2020 dening 65% perusahaan miturut Gartner. Wis maju banget amarga para pelaku bisnis ing saindenging jagad nggawe pendekatan. Amarga pandemi kasebut, supaya akeh wong ngindhari interaksi pasuryan ing toko lan kantor, kabeh organisasi duwe tanggepan karo para pelanggan kanthi layanan digital sing luwih trep. Contone, grosir lan perusahaan B2B

Nggunakake Wektu Sing Ora Ana Banget kanggo Mbentuk Cara Kerja Kita

Wis akeh owah-owahan saka cara kerja ing pirang-pirang wulan pungkasan, supaya sawetara wong bisa uga ora langsung ngerti jinis inovasi sing wis entuk pengaruh sadurunge pandemi global nyerang. Minangka pemasar, teknologi papan makarya terus nyedhaki kita dadi tim supaya bisa ngladeni para pelanggan ing kahanan sing ora ngepenakke, sanajan nalika nate nempuh tantangan ing urip dhewe. Penting kanggo jujur ​​karo pelanggan, kayata

Lima Cara Perusahaan Martech Muter Game Long Bakal Diwenehake 28% ing Belanja Marketing

Pandemi Coronavirus teka kanthi tantangan lan sinau saka perspektif sosial, pribadi, lan bisnis. Tantangan tantangan kanggo njaga pertumbuhan bisnis anyar amarga kahanan ekonomi sing durung mesthi lan beku beku. Lan saiki manawa Forrester ngarepake 28% nyuda bathi pemasaran sajrone rong taun sabanjure, sawetara saka 8,000+ perusahaan martech bisa uga (ora efisien) mbanting tulang supaya ora ngetrapake awake dhewe ing persiyapan. Nanging, sing dakkarepake bakal nggawe bisnis martech saya berkembang

7 Cara Teknologi Bisa Nggawe Merek Sampeyan

Minggu iki, aku ing situs nggawe bengkel pemasaran digital kanggo merek global. Lokakarya kasebut lan difasilitasi dening aku lan dikembangake sebagian karo Universitas Butler lan pendidik sing luar biasa ing organisasi kasebut. Nalika tekan bagean platform Martech Stack kanggo ndhidhik karyawan babagan sumber teknologi ing organisasi, aku kagum karo kombinasi platform. Ora katon kaya Martech Stack sing biasa

Prospek Nggabungake Teknologi Blockchain Lan Internet Babagan

Teknologi sing ana ing sangisore bitcoin ngidini transaksi bisa ditindakake kanthi aman lan aman, tanpa mbutuhake perantara. Teknologi kasebut wiwit ora digatekake kanthi praktis dadi fokus inovasi bank gedhe. Para ahli ngira yen panggunaan teknologi pamblokiran bisa ateges ngirit 20,000 yuta dolar kanggo sektor kasebut ing taun 2022. Lan sawetara luwih maju lan wani mbandhingake panemuan iki karo mesin uap