Gawe Pengalaman Pelanggan Paling Dhuwur

Nalika Internet terus berkembang lan bubar wis ana sawetara dekade, jagad iki wis trampil banget babagan carane nggawe pengalaman pelanggan sing hebat. Paralel antarane cara sampeyan ngrampungake pelanggan kanthi cara lan cara ngobati kanthi online padha kaya nalika nyoba nggawe pengalaman pelanggan utama. Infographic dening Monetate: Pelanggan ngarepake interaksi online sing relevan banget karo merek. Kanggo akeh bisnis, kemampuan ngirim

Pira Posting Blog?

Pitakon sing menarik diajokake kanggo aku dina iki lan aku pengin bareng karo sampeyan supaya bisa mikir. Apa ana cara sing gampang kanggo ngandhani babagan pirang-pirang postingan blog sing ana ing blog wong kasebut? Kanthi WordPress, cukup gampang (bisa uga gampang banget). Bungkus saben post minangka div karo ID Post. ID Post kasebut sinonim karo nomer kiriman. Matur nuwun kanthi otomatis! :). Aku rada kaget amarga iki