LocalVox: Pemasaran Bisnis Lokal lan Cilik

Ana luwih saka 100 yuta telusuran lokal saben dinane lan 88% wong padha nelpon utawa mbukak jinis bisnis kasebut sajrone 24 jam! LocalVox minangka platform pemasaran lokal, sosial, lan seluler sing mbantu bisnis lokal masarake online, liwat jaringan penerbit, media sosial, telusuran, seluler, buletin email & uga situs web dhewe - lan gampang digunakake minangka email. Gabungan teknologi lan dhukungan LocalVox cocog kanggo sing cilik