Mungkasi Nganyari Taun ing Bisnis ing Situs WordPress nganggo Shortcode iki

Salah sawijining perkara paling gedhe babagan WordPress yaiku fleksibilitas kanggo nggawe kode pendek. Shortcode minangka strings substitusi sing bisa sampeyan lebokake menyang konten sing nggawe konten dinamis. Aku ngewangi klien minggu iki sing njupuk salah sawijining produk lan mbukak menyang domain anyar. Situs iki atusan kaca lan pancen wis ditindakake. Kaya sing wis digunakake ing dhaptar masalah, salah sawijine