Amplero: Cara sing luwih cerdas kanggo Ngurangi Pelanggan

Nalika nyuda pilihan pelanggan, ilmu luwih kuat yen ana ing wawasan prilaku sing sugih. Minangka pemasar, kita nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo ngerti kepiye tumindake pelanggan lan kenapa dheweke lunga, supaya kita bisa nyegah. Nanging sing asring dipikolehi para pemasar yaiku panjelasan sing luwih apik tinimbang prediksi risiko kesehatan sing nyata. Dadi, kepiye sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut? Kepiye ramalan sampeyan sapa