6 Tuladha Kepiye Bisnis Bisa Tuwuh Sajrone Pandemi

Ing wiwitan pandemi, akeh perusahaan nyuda anggaran pariwara lan pemasaran amarga suda penghasilan. Sawetara bisnis nganggep manawa PHK akeh banget, para pelanggan bakal mandheg mbuwang, saengga anggaran pariwara lan pemasaran dikurangi. Perusahaan-perusahaan kasebut mundur nalika nanggepi kasusahan ekonomi. Saliyane perusahaan sing ragu-ragu nerusake utawa ngluncurake kampanye pariwara anyar, stasiun televisi lan radio uga ngupayakake nggawa lan njaga klien. Agensi lan pemasaran