KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki

Stop Assuming Aku Ngerti Kowe!

Paling ora sepisan utawa kaping pindho saben minggu, aku entuk email sing digawe kanthi cerdas, bisa dipilih, lan sejatine ora ana pitunjuk kenapa aku nampa email utawa perusahaan sing ngirim. Biasane kaya mengkene: Saka: [Produk] Subjek: [Produk] Versi 2 Dirilis! Halo [Produk] Pangguna! Kita wis kerja keras ing sawetara wulan pungkasan ngrancang [produk]. Wis sawetara suwe aku ora nemoni sampeyan lan wis ana sawetara pangowahan

Dina Tindakan Blog: Banyu lan Minyak

Aku dudu ahli lingkungan. Aku uga ora ndukung "Bebener sing Ora Enak". Data kasebut dicurigai lan dakkira sombong manungsa sing yakin manawa tumindak ala kita bisa uga mateni Bumi. Bumi ora nemoni masalah ... iku wong sing. Aku pengin nyopir mobil listrik, nanging aku ngerti manawa ora efisien lan pungkasane bisa ngobong bahan bakar fosil. Aku pengin nyopir mobil sing nggunakake bahan bakar alternatif, nanging aku ngerti