Cara Nggawe Kampanye Pemasaran Liburan 2016

Apa sampeyan ngerti manawa yen ngirim kampanye kanthi tema Natal sawetara minggu luwih awal, asile bisa mbukak tarif luwih murah 9%? Iki mung minangka salah sawijining informasi penting sing diluncurake MDG Advertising ing infographic, Holiday Marketing 2016: 5 Tren Mesthi Ngerti kanggo Merek. Sampeyan kudu mriksa tarif mbukak email sampeyan dhewe saka kampanye pemasaran preinan sadurunge kanggo ngenali wektu sing tepat kanggo dikirim - bakal menehi pengaruh sing signifikan.