Crowdfire: Temokake, Kurasi, Nuduhake, lan Nerbitake Konten Sampeyan Kanggo Media Sosial

Salah sawijining tantangan paling gedhe kanggo njaga lan nambah kehadiran media sosial perusahaan sampeyan yaiku nyedhiyakake konten sing menehi nilai kanggo para pengikut sampeyan. Salah sawijining platform manajemen media sosial sing misuwur karo para pesainge yaiku Crowdfire. Sampeyan ora mung bisa ngatur macem-macem akun media sosial, ngawasi reputasi, jadwal lan ngotomatisasi penerbitan dhewe ... Crowdfire uga duwe mesin kurasi sing bisa nemokake konten sing populer ing media sosial lan

Brandmentions: Monitoring Reputasi, Analisis Sentimen, lan Tandha kanggo Telusuran lan Disebut Media Sosial

Sanajan platform teknologi pemasaran sing paling akeh kanggo ngawasi reputasi lan analisis sentimen murni fokus ing media sosial, Brandmentions minangka sumber lengkap kanggo ngawasi samubarang utawa kabeh sebutan merek sampeyan kanthi online. Properti digital apa wae sing ana gandhengane karo situs sampeyan utawa nyebutake merek, produk, hashtag, utawa jeneng karyawan sampeyan… bakal diawasi lan dilacak. Lan platform Brandmentions nyedhiyakake tandha, pelacakan, lan analisis sentimen. Brandmentions mbisakake bisnis kanggo: Mbangun Hubungan Terlibat - Temokake lan melu

Socialdraft: Kalender Media Sosial lan Platform Penerbitan

Apik banget amarga pangembangan platform media sosial terus rega lan kasedhiya kanggo rata-rata pamilik bisnis. Socialdraft diwiwiti mung $ 29 saben wulan kanggo fitur sing atusan utawa ewu dolar mung sawetara taun kepungkur. Platform time $ 59 saben wulan lan akun Enterprise mung $ 99. Kabeh akun dilengkapi dhukungan lan ton fitur. Kanthi Socialdraft, perusahaan bisa ngawasi maneh

TrendSpottr: Ngganti Noise Sosial Dadi Sinyal Awal sing Bisa Ditindakake

Sadurunge promine media sosial, ana perusahaan perawatan rumput sing nyathet kabeh panggilan pelanggan lan dikategorikake miturut topik. Sistem kasebut dadi mesin penjualan amarga bisa ngidentifikasi, kanthi geografis, masalah sing lagi ana ing wilayah kasebut banjur ngirim email sing fokus banget adhedhasar topik sing tren. Penyayang perawatan pekarangan bisa ndeleng tandha banjur tuku solusi sing cocog ing toko - kadang nganggo a

Scup: ngawasi Media Sosial, Analisis lan Keterlibatan

Scup pocapan scoop - diwiwiti ing Brasil lan saiki ndhukung Inggris, Portugis lan Spanyol. Kanggo bisnis lan agensi, Scup nduweni kabeh fitur utama platform pemantauan, penerbitan lan analisis media sosial wektu nyata. Scup minangka alat ngawasi media sosial utama lan digunakake luwih saka 22 ewu profesional. Scup mbantu manajer media sosial liwat karya wiwit posting nganti analisis, nambah efisiensi kanthi dramatis. Fitur lan Mupangate ngawasi media sosial

Pemantauan Media Sosial Brandwatch

Pemasar kadhang kala nggunakake alat kaya Google Alerts kanggo ngawasi merek. Masalah karo Google Alerts yaiku akeh konten ing media sosial sing ora diidentifikasi, diindeks lan ditemokake kaya kedadeyan kasebut. Perusahaan kudu langsung nanggapi panjaluk. Ana kemungkinan banget yen sampeyan bakal kelangan obrolan sing kedadeyan yen sampeyan ora nggunakake alat ngawasi media sosial wektu nyata. Brandwatch nyathet sawetara alasan tambahan kenapa perusahaan

Viralheat: Pemantauan Media Sosial kanggo SMB

Wis suwe banget kita golek layanan ngawasi media sosial. Sistem ngawasi media sosial ngidini sampeyan nyiyapake merek lan tembung kunci lan ngawasi macem-macem situs media sosial kanggo nyebutake, sentimen lan kegiatan ing babagan kasebut. Kanggo perusahaan, strategi ngawasi media sosial bisa nguntungake banget kanggo ngatasi masalah layanan pelanggan, ngawasi kepiye rumangsa wong babagan merek sampeyan, lan ngamati kinerja strategi sosial sampeyan. Ing