Apa sing diarani Slogan? Slogan Merek Terkenal lan Evolusi

At DK New Media, slogan kita yaiku Kita mbantu perusahaan supaya bisa nemokake potensi pemasaran. Cocog karo macem-macem layanan sing ditawakake - wiwit saka konsultasi produk, pangembangan konten, optimalisasi pemasaran online ... kabeh sing kita lakoni yaiku ngenali kesenjangan strategi lan mbantu perusahaan ngisi kesenjangan kasebut. Kita durung entuk babagan merek dagang, nggawe video virus utawa nambah jingle ... nanging aku seneng pesen