Wayahe Ngunggahake RSS Feed Saka Wong Mati

Beda karo kapercayan populer, feed isih ana ing internet ... utawa paling ora ana ing jagad iki. Sindikasi konten bisa uga digunakake dening aplikasi lan situs web luwih saka wong sing nggunakake feed feed… nanging kesempatan kanggo mesthekake konten sampeyan disebar lan katon apik banget ing saindhenging piranti isih dadi strategi strategi isi. Cathetan: Yen sampeyan kesasar - iki artikel babagan feed RSS. Aku kaget banget