E-niaga Liburan: Ponsel, Tablet lan Desktop

Iki minangka tampilan pangeluaran lan konversi sing apik banget ing musim preinan iki saka wong-wong ing Monetate. Yen dipikirake, kita menehi bukti sing jelas babagan panggunaan seluler lan Tablet kanggo tuku saka Black Friday lan Cyber ​​Monday, menehi luwih jelas babagan macem-macem tindak tanduk wong sing nggunakake tablet, seluler lan desktop. Miturut pendapat saya, katon yen wong-wong sing tablet wis kepenak blanja saka dheweke