DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo para pemasar nyambungake karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake data

5 Cara Ngiyatake Proses Tanpa Nggawe Kreativitas

Pemasar lan kreatif bisa nggawe skittish nalika proses proses nerangake. Iki ora bakal kaget. Pungkasan, kita nyewa supaya bisa asli, imajinatif, lan uga ora konvensional. Kita pengin dheweke mikir kanthi bebas, supaya bisa lolos, lan nggawe merek inovatif sing misuwur ing pasar sing rame. Kita ora bisa noleh lan ngarepake kreatifitas supaya dadi pengikut aturan sing berorientasi banget

Masa Depan Video lan Telusuran Seluler Saiki!

Iki pancen apik banget lan ngganti game kanggo pasar seluler. Layar wis diluncurake ing Walanda. Duke Long ngirimi kula link menyang teknologi anyar iki… Layar nyebutake minangka browser kasunyatan sing ditambahake seluler. Aku ngarani masa depan! Layar minangka aplikasi gratis ing ponsel sampeyan sing nuduhake apa sing ana ing sekitar sampeyan kanthi nampilake informasi digital wektu nyata ing ndhuwur kasunyatan liwat kamera ponsel sampeyan. Layar