Gazebo Sysomos: Pemantauan Gambar lan Video kanggo Media Sosial

Sampeyan merek nasional lan pelanggan sing dianiaya nuduhake foto merek sampeyan sing isin ing media sosial. Dheweke ora menehi tag ing foto, nanging luwih becik ora nuduhake. Virus dadi virus lan sadurunge sampeyan ngerteni, tandha ngawasi bakal dipateni nalika situs utama wiwit nyebutake sampeyan lan nuduhake gambar kanthi online. Momentum wis njupuk alih wektu lan intine penting, nanging sampeyan pancen kasep.

World of Monitoring Media Sosial lan Analytics

Data pisanan ing infographic iki pancen apik banget ... tuwuhing pasar alat analitik. Miturut pendapat saya, nuduhake sawetara masalah. Kaping pisanan yaiku kita kabeh isih golek alat sing luwih apik kanggo nglaporake lan ngawasi strategi pemasaran lan sing nomer loro yaiku manawa ngetrapake persentase anggaran pemasaran sing luwih gedhe kanggo mesthekake strategi bisa digunakake. Nalika nggunakake media sosial kanggo nyambung karo wong liya, kita bakal