Ngadaptasi lan Nanggapi Umpan Balik menyang Hasil Hasil Pemasaran Konten

Pemasar kanthi cepet lan efektif nanggapi lan adaptasi karo umpan balik konsumen sing saiki wis dadi kinerja merek anyar. Miturut 90% saka 150 pemasar merek sing disurvei, responsif — utawa kemampuan kanggo sumber, ngerti banjur cepet nanggepi umpan balik, preferensi, lan kabutuhan - penting, yen ora kritis, kanggo ngirim pengalaman pelanggan sing luar biasa. Mung 16 persen pemasar nganggep organisasine responsif banget marang konsumen, nanging ora bisa nggawe pangowahan