Pemasaran Seluler: Ndhukung Penjualan Sampeyan Kanthi 5 Strategi Iki

Ing pungkasan taun iki, luwih saka 80% wong diwasa Amerika bakal duwe smartphone. Piranti seluler dominasi lanskap B2B lan B2C lan panggunaane dominasi pemasaran. Kabeh sing ditindakake saiki duwe komponen seluler sing kudu dilebokake ing strategi pemasaran. Apa sing diarani Mobile Marketing Marketing seluler yaiku pemasaran utawa nganggo piranti seluler, kayata telpon pinter. Pemasaran seluler bisa nyedhiyakake wektu lan lokasi kanggo para pelanggan