VideoAsk: Mbangun Corong Video Interaktif, Pribadi, Asynchronous

Minggu kepungkur aku ngisi survey influencer kanggo produk sing aku kira worth promosi lan survey sing dijaluk wis rampung liwat video. Apik banget… Ing sisih kiwa layar, aku ditakoni dening wakil perusahaan… ing sisih tengen, aku ngeklik lan mangsuli kanthi wangsulan. Tanggapanku wis wektune lan aku duwe kemampuan kanggo ngrekam maneh tanggapan yen aku ora kepenak

Return on Investment (ROI) Platform Otomatisasi Pemasaran

Taun ngarep, Otomatisasi Marketing dadi 30 taun! Ya, sampeyan maca kanthi bener. Lan sanajan kayane saiki teknologi ing endi-endi cukup enom kanggo isih duwe kukul, kasunyatane yaiku platform otomasi pemasaran (MAP) saiki wis omah-omah, duwe anak kirik, lan bakal miwiti kulawarga kanthi cepet. Ing laporan panelitian paling anyar saka Demand Spring, kita saiki nemokake babagan teknologi otomasi pemasaran saiki. Kita nemokake manawa meh setengah organisasi isih berjuang tenan

Kalkulator: Ngitung Ukuran Sampel Ukur Survei Sampeyan

Ngembangake survey lan njamin sampeyan duwe tanggapan sing bener yen sampeyan bisa nggawe keputusan bisnis mbutuhake keahlian sing cukup. Kaping pisanan, sampeyan kudu nggawe manawa pitakon sampeyan takon kanthi cara sing ora bias nanggepi. Kapindho, sampeyan kudu nggawe manawa survey kanthi cukup akeh wong supaya bisa entuk asil statistik sing valid. Sampeyan ora prelu takon marang saben wong, iki bisa uga intensif kanggo pegawe lan cukup larang. Perusahaan riset pasar

Tipe: Ngowahi Koleksi Data Dadi Pengalaman Manungsa

Sawetara taun kepungkur, aku ngrampungake survey kanthi online lan sejatine dudu tugas… iku elegan lan sederhana. Aku nggolek panyedhiya lan Typeform. Tipe jinis diwiwiti amarga para pendiri pengin ngowahi cara wong mangsuli pitakon ing layar kanthi nggawe proses luwih manungsa & luwih narik kawigaten. Lan iku bisa digunakake. Ayo diadhepi ... kita entuk formulir kanthi online lan biasane dadi pengalaman sing ala. Validasi asring yaiku

Pollfish: Cara Ngirim Survei Online Global kanthi Efektif liwat Ponsel

Sampeyan wis nggawe survey riset pasar sing sampurna. Saiki, kepiye cara sampeyan nyebar distribusi lan entuk tanggapan statistik kanthi cepet? 10% biaya riset pasar $ 18.9 bil ing saindenging jagad digunakake kanggo survey online ing AS. Sampeyan luwih akeh mikir babagan iki tinimbang sampeyan menyang mesin kopi. Sampeyan wis nggawe pitakonan survey, nggawe saben kombinasi jawaban – malah nyampurnakake urutan pitakon. Banjur sampeyan maneh survey, lan ganti