6 Praktik Paling Apik sing Bakal Menambah Partisipasi Survei Pelanggan

Survei pelanggan bisa menehi ide babagan sapa klien sampeyan. Iki bisa mbantu sampeyan adaptasi, lan nyetel gambar merek sampeyan, lan uga bisa mbantu sampeyan ramalan babagan kabutuhan lan kabutuhan mbesuke. Nindakake survei asring sampeyan bisa dadi cara sing apik kanggo tetep maju ing kurva nalika tren lan preferensi klien sampeyan. Survei uga bisa nambah kapercayan pelanggan, lan pungkasane kasetyan, amarga wis ditampilake

GetFeedback: Survei Online Kaya Ora Biyen

Yen sampeyan nganakake survey pungkasan, sampeyan bakal ngerti kepiye banget antarmuka panganggo saka alat survey tradisional. Minangka salah sawijining masalah dadi pimpinan teknologi - sampeyan terus nggawe lan nggabungake platform sampeyan lan bakal saya angel nganyari. Aku terus ndeleng iki kanthi macem-macem platform - lan matur nuwun banget amarga kedadeyan karo survey. GetFeedback duwe antarmuka WYSIWYG sing responsif sing ngidini sampeyan ngidini

Integrasi lan Pengujian Analytics OpinionLab

OpinionLab minangka platform kanggo njupuk informasi pelanggan liwat survey lan umpan balik saka situs web sampeyan. OpinionLab ngarani Data Voice-Of-Customer (VOC). OpinionLab saiki ngembangake fitur kanggo nyakup integrasi lan tes analitik. Iki migunani banget kanggo ngubungake umpan balik pengunjung karo kegiatan situs. Kanthi biaya entuk pelanggan anyar kanthi enem nganti tikel kaping pitu saka nahan sing wis ana, sing penting kanggo merek nyetel input