ActiveTrail: Platform Pemasaran Email lan Marketing Otomatis sing Gampang Digunakake

Kanthi cabang ing AS, Israel, Jerman, Prancis lan Amerika Latin, ActiveTrail ngewangi bisnis kanthi macem-macem bentuk lan ukuran, ing saindenging jagad, kanggo ngraketake sesambungan karo klien. Wiwit diwiwiti minangka proyek internal, perusahaan kasebut dadi panyedhiya layanan email multi-saluran utama, nawakake platform pemasaran canggih. Fitur Platform Marketing Email AktifTrail Kalebu Pemasaran Email - Gampang nggawe kampanye email responsif seluler. Alat ekstensif kalebu pemicu, manajemen kontak, editor gambar, ulang tahun

SimpleCast: Platform Komunikasi Aliran Pelanggan

SimpleCast 360 Automation Manager nggabungake 15 output saluran dadi siji platform, saéngga para pandhita nggawe kampanye pemasaran otomatis lan arus komunikasi. Solusi kasebut ngidini sampeyan nggayuh wong sing bener ing wektu sing tepat liwat mode komunikasi sing disenengi. Melu pelanggan lan prospek adhedhasar data sing disimpen, minat lan interaksi sing kepungkur karo organisasi sampeyan kanggo nambah laba investasi sampeyan. Solusi otomatisasi pemasaran SimpleCast ngidini sampeyan nyetel

UserZoom: Kagunaan Efektif Efektif lan Penelitian Pelanggan

UserZoom nyedhiyakake platform piranti lunak riset pangguna online online adhedhasar kabeh kanggo perusahaan supaya bisa nyoba kegunaan kanthi efektif, ngukur swarane pelanggan lan menehi pengalaman pelanggan sing hebat. UserZoom nyedhiyakake kapabilitas panelitian kanggo desktop, kalebu tes kegunaan jarak jauh, pengurutan kertu, pengujian wit, uji coba klik tangkapan layar, uji coba timeout tangkapan layar, survey online, VOC (Survei Intercept), VOC (Tab Umpan Balik) uga pangujian panggunaan seluler lan aplikasi seluler VOIC (Nyegat). Panaliten ngasilake data migunani, tanggapan survey,

Coba Hasil Survei sing luwih jero: Cross Tab lan Analisis Filter

Aku nindakake Pemasaran Media Sosial kanggo SurveyMonkey, mula aku dadi proponen gedhe nggunakake survey online kanggo nggayuh pelanggan supaya bisa njupuk keputusan bisnis sing luwih strategis. Sampeyan bisa entuk akeh pemahaman saka survey sing sederhana, luwih-luwih yen sampeyan ngerti siji utawa loro babagan nggawe lan nganalisa. Temenan nulis lan ngrancang survey sing apik minangka bagean penting saka proses iki, nanging kabeh bisa digunakake ing ngarep

3 Cara Nggunakake Survei Kanggo Riset Pasar sing Luwih Apik

Kemungkinan yen sampeyan maca Martech Zone, sampeyan wis ngerti pentinge riset pasar kanggo strategi bisnis apa wae. Ing kene ing SurveyMonkey, kita yakin manawa menehi informasi babagan nggawe keputusan minangka perkara paling apik sing bisa ditindakake kanggo bisnis (uga urip pribadi!). Survei online minangka cara sing paling apik kanggo nindakake riset pasar kanthi cepet, gampang, lan efektif kanthi biaya. Mangkene 3 cara kanggo ngleksanakake menyang bisnis

Paralel lan Leopard: Kudu Kudu Kanggo Pangguna Mac Bisnis

Kanthi akeh aplikasi bisnis sing ora ana ing Microsoft, Mac isih lara nalika mbukak ing setelan bisnis. Upgrade Sistem Operasi paling anyar saka Apple nyedhiyakake lega karo BootCamp, aplikasi sing ngidini sampeyan boot kaping pindho Mac adhedhasar Intel ing OSX utawa ing Windows. Booting dobel, umume, pancen kaya mbukak loro komputer sing beda karo hardware sing padha. Bootcamp ora apa-apa, nanging ganti bali