Statistik Olahraga Gedhe ing Media Sosial

Yen ana siji bab sing bisa disinaoni saka badai online saiki karo NFL, media, lan penggemar olahraga, pengaruh media sosial ing industri olahraga. Nielsen nglaporake manawa sajrone nem minggu pertama musim NFL, pamirsa game mudhun 7.5% taun luwih saka setaun. Aku ora yakin manawa iki utamane amarga reaksi lan pacelathon sabanjure sing nambah masalah ing media sosial. Bukak Facebook utawa Twitter ing

Evolusi Dinamis Televisi Terus

Amarga cara pariwara digital saya akeh lan morph, perusahaan nyedhiyakake luwih akeh dhuwit kanggo pariwara televisi kanggo nggayuh pamirso sing ngentekake 22-36 jam nonton TV saben minggu. Sanajan industri industri pariwara rame bisa nyebabake kita percaya sajrone sawetara taun kepungkur amarga nyebutake penurunan televisi kaya sing wis dingerteni, pariwara televisi malah urip, lan ngasilake asil sing mantep. Ing panelitian MarketShare anyar sing nganalisa kinerja iklan ing industri lan media kaya

Data Nggawe Winner Komersial Super Bowl

Iklan Super Bowl sing paling efektif bisa uga dudu iklan sing sampeyan pikirake. Nalika kemampuan nglumpukake data saya akeh, kemampuan kanggo ngerti data isih akeh. Ing Perscio, tim ilmuwan data nindakake analisis kegiatan Twitter sing luwih jero nalika Super Bowl lan nemokake manawa iklan sing paling populer ora mesthi entuk asil sing paling apik. Kajaba iku, ing pungkasan artikel iki ana tampilan interaktif saka

Gulung Super Bowl kanggo Media Digital

Semono uga luwih akeh bisnis sing nggunakake teknologi babagan strategi pemasaran. Nalika Pepsi metu saka Super Bowl, wartawan tradisional nyebutake minangka judi. Ora pariwara ing Super Bowl iku Gamble? Tenanan Iklan Super Bowl regane $ 3 yuta dolar saben 30 detik. Pepsi ngrencanakake loro 30 iklan sekoel lan iklan 60 detik ... yaiku $ 12 yuta. Lan regane mundhak luwih saka 10% ing antarane 2008 lan 2009. Ayo

Apa Strategi Mesin Telusuran Nggawa Super Bowl 2012 menyang Indianapolis?

Ora, nanging kita pengin mikir manawa pengaruh kasebut duweni pengaruh. Kita ngerti manawa upaya paling ora duwe pengaruh ing asil mesin telusuran. Ing wektu pengumuman, situs The Super 2012 Bowl ora ana ing SERP apa wae - nanging kanthi pengumuman kasebut, kita mung siji-sijine kutha sing duwe asil ing mesin telusuran. Pancen apik banget, nanging salah sawijining target sing ditemokake Pat Coyle