Napa Mung 20% ​​Pamaca sing Ngeklik Judhul Artikel Sampeyan

Judhul, judhul kirim, judhul, judhul… apa wae sing pengin sampeyan sebut, iku faktor sing paling penting ing saben konten sing sampeyan kirim. Kepiye pentinge? Miturut infographic Quicksprout iki, nalika 80% wong maca judhul, mung 20% ​​pamirsa sing ngeklik. Tag judhul penting banget kanggo ngoptimalake mesin telusuran lan judhul penting kanggo konten sampeyan dituduhake ing media sosial. Saiki yen sampeyan ngerti judhul penting, mula sampeyan kepengin weruh apa

Pentinge Whitepaper Klik

Delivra, sponsor pemasaran email klien kita, wis nggawe whitepaper sing nuduhake pentinge klik amarga bisa dadi bedane antarane adol. Pentinge whitepaper Klik mbahas alasan sing ana ing saben klik, taktik kanggo nambah tarif klik, lan sawetara pengalaman nyata kanggo nyritakake kepiye pentinge klik bakal mbantu upaya pemasaran email perusahaan sampeyan. Tambah tarif klik ing pemasaran email yaiku a

Menang Wii saka Noobie!

Kancaku sing apik, Patric… alias Pak Noobie, menehi Nintendo Wii! Patric wis dadi kanca blogku ing taun kepungkur lan akeh kopi karo kanca-kanca ing Piala Bean. Amarga seneng banget babagan gadget utawa teknologi paling anyar, penting kanggo aku ngelingi manawa bagean saka wong sing ngunjungi situsku ora duwe pitunjuk