People.ai: Bukak Kekuwatan Intelijen Ponggawa kanggo Sales, Marketing, lan Tim Sukses Pelanggan

Nalika intelijen buatan terus nambah weker karo akeh, aku percaya manawa iki bakal ngetokake kesempatan sing luar biasa kanggo tim penjualan lan pemasaran. Saiki, akeh pemasar digunakake kanggo ngetrapake solusi teknologi, mindhah data, nyoba, lan nganalisa asil inisiatif pemasaran kanggo nyiapake kampanye sabanjure. Janji ai yaiku sistem bisa sinau saka tumindak kita, saengga teknologi bisa ngoptimalake awake dhewe, data bisa dipindhah kanthi luwih efektif, bisa uga tes