11 Praktek Email sing Ora Apik Supaya Sampeyan Ora Kudu Lengganan Angry

Digital Third Coast makarya karo Reachmail kanggo ngenali tumindak sing paling ala lan praktik paling ala sing dipamerake dening para pemasar email. Infographic sing dirancang kanggo nggandhengake saben tumindak karo karakter budaya pop sing ora bisa dilalekake kanggo mbantu para pemasar ngeling lan nggandhengake tumindak sing ala. Dheweke uga kalebu saran sing bisa ditrapake kanggo ngowahi tumindak sing ala dadi tumindak sing apik. Sayange, ora kabeh wong sing ngurus alat pemasaran email nggunakake kanthi bener. Sampeyan bisa nggawe sampeyan siji utawa luwih

Mailjet ngluncurake Tes A / X nganti 10 Versi

Beda karo uji coba A / B tradisional, pangujian A / x Mailjet supaya pangguna bisa mbandhingake nganti 10 macem-macem versi email tes sing dikirim adhedhasar campuran nganti patang variabel utama: Garis Subjek Email, Jeneng Pangirim, Balasan Jeneng, lan isi email. Fitur iki ngidini perusahaan nyoba efektivitas email sadurunge dikirim menyang klompok panampa sing luwih gedhe, lan nawakake pelanggan wawasan sing bisa digunakake kanthi manual utawa kanthi otomatis milih email sing paling efektif