Rev: Transkrip Audio lan Video, Terjemahan, Judhul, lan Subtitling

Amarga klien banget teknis, mula kita angel golek panulis sing kreatif uga duwe ilmu. Suwe-suwe, kita wis kesel nulis maneh, kaya dene panulis, mula kita nyoba proses anyar. Saiki duwe proses produksi ing ngendi kita nyiyapake studio podcast portebel ing lokasi - utawa kita nelpon - lan ngrekam sawetara podcast. Kita uga ngrekam wawancara ing video.

Napa Sampeyan kudu Investasi ing Video Produk ing Situs E-commerce

Video produk nawakake e-retailer cara kreatif kanggo nduduhake produk lan uga ngidini pelanggan bisa ndeleng produk kanthi tumindak. Ing taun 2021, kira-kira 82% kabeh lalu lintas internet bakal digawe saka konsumsi video. Salah sawijining cara bisnis eCommerce bisa dadi luwih maju yaiku nggawe video produk. Statistik sing Nyengkuyung Video Produk kanggo Situs E-commerce Sampeyan: 88% pamilik bisnis nyatakake yen video produk nambah tarif konversi Video produk

Keuntungan Video kanggo Panelusuran, Sosial, Email, Dhukungan… lan Liyane!

Kita bubar ngembangake tim ing agensi kanggo nyakup videografer sing trampil, Harrison Painter. Minangka wilayah sing kita ngerti yen kurang. Nalika skrip lan nglakokake video animasi apik tenan uga ngasilake podcast sing hebat, blogging video (vlog) ora ana. Video ora gampang. Dinamika cahya, kualitas video, uga audio iku angel ditindakake. Kita ora pengin ngasilake video rata-rata sing bisa uga ora