Nguasai Konversi Freemium Tegese Serius babagan Analitik Produk

Apa sampeyan ngomong Rollercoaster Tycoon utawa Dropbox, penawaran freemium tetep dadi cara umum kanggo narik pangguna anyar menyang produk piranti lunak konsumen lan perusahaan. Sawise mlebu ing platform gratis, sawetara pangguna pungkasane bakal ngonversi menyang rencana mbayar, dene akeh liyane sing bakal tetep ing level gratis, konten kanthi fitur sing bisa diakses. Riset babagan topik konversi freemium lan penylametan pelanggan akeh banget, lan perusahaan terus-terusan ditantang supaya bisa nambah dandan tambahan ing

Zuora: Otomatisake Operasi Penagihan lan Langganan Sampeyan

Perusahaan pangembangan aplikasi nggunakake akeh wektu kanggo ngembangake platform nanging asring ilang salah sawijining elemen paling penting sing dibutuhake kanggo sukses - manajemen langganan. Lan dudu masalah sing gampang. Antarane gerbang pembayaran, ngasilake, kredit, diskon, periode demo, paket, internasionalisasi, pajak… tagihan bola-bali bisa dadi ngipi elek. Kaya dene apa wae, ana platform kanggo kasebut. Zuora. Manajemen tagihan Zuora lan Manajemen langganan otomatis nggawe proses sampeyan, apa maneh, kanthi panggunaan, prorated, utawa