10 Tips kanggo nyelarasake Email Marketing lan Media Sosial

Wacan: 2 menit Yen sampeyan wis maca publikasi iki sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen saya ngremehake email lan argumen media sosial ing kana. Kanggo ngeculake potensial strategi pemasaran apa wae, nglarasake kampanye kasebut ing saluran bakal ningkatake asil sampeyan. Iki dudu soal lawan, iku soal lan. Kanthi saben kampanye ing saben saluran, kepiye sampeyan bisa njamin supaya bisa nambah tarif respons ing saben saluran sing kasedhiya. Email? Sosial? Utawa

Sinyal: Tuwuh nganggo Email, Teks, Sosial lan undhak-undhakan

Wacan: <1 menit BrightTag, platform pemasaran adhedhasar awan kanggo pengecer Internet, wis tuku Signal. Signal minangka pusat pemasaran terpusat kanggo pemasaran lintas saluran liwat email, SMS lan media sosial. Fitur sinyal kalebu: Buletin email - template email sing wis dioptimalake kanggo seluler sing digunakake utawa digawe dhewe. Pesen teks - bukak program sing efektif lan tundhuk karo syarat operator seluler. Penerbitan media sosial - nerbitake status sampeyan ing Facebook lan Twitter, nggunakake URL cekak kanggo nglacak konten sampeyan.

Mungkasi Overload Email nganggo Unroll.me

Wacan: <1 menit Saben sawetara wulan, aku kudu liwat email lan miwiti nyaring kabeh sampah. Saka platform sing wis dites, nganti kabar sosial lan buletin - kothak mlebu wis dikemas. Aku nggunakake alat sing apik kanggo ngatur, kaya Mailstrom, nanging isih rada ora bisa dikendhaleni. Unroll.me kasedhiya kanggo mbantu ngontrol maneh kothak mlebu. Ora nampa pirang-pirang email langganan sedina muput, sampeyan mung bisa nampa siji.

Sistem Manajemen Langganan: CheddarGetter

Wacan: 2 menit Minggu iki aku kudu nglampahi wektu karo tim ing Sproutbox, inkubator teknologi sing apik tenan ing Bloomington, Indiana. Sproutbox didegake dening sawetara pangembang elit sing mutusake apa sing disenengi lan apa sing dikarepake yaiku njupuk ide lan nggawa menyang pasar minangka solusi. Dheweke nindakake mung kanggo usaha ing proyek sing arep dipasarake. Aku melu dina iki dadi finalis Sprout sabanjure…

Cara Nyetel Pangarepan Lengganan Email lan Menang!

Wacan: 3 menit Apa pelanggan email sampeyan ngeklik situs web, pesen produk, utawa ndhaptar acara kaya sing diarepake? Mboten? Nanging apa dheweke mung ora menehi respons, ora lengganan, utawa (gasp) sing sambat? Yen mangkono, bisa uga sampeyan ora cetha nggawe pangarep-arep kanggo sampeyan.