Subbly: Bukak Layanan Kotak Lengganan Sampeyan Kanthi Platform E-Niaga Iki

Siji nesu gedhe sing ditemokake ing e-commerce yaiku penawaran kothak langganan. Kothak pelanggan minangka penawaran sing nyenengake ... wiwit saka kit panganan, produk pendhidhikan bocah, nganti perawatan asu ... puluhan yuta konsumen mlebu ing kothak langganan. Penak, personalisasi, anyar, kejutan, eksklusivitas, lan rega kalebu kabeh ciri sing nyebabake penjualan kothak langganan. Kanggo bisnis e-commerce kreatif, kothak langganan bisa dadi nguntungake amarga sampeyan nggawe pembeli sepisan dadi pelanggan baleni. Pasar eCommerce langganan larang regane