Adveritas: Sambungake, Ngatur, lan Analisis Data Marketing Sampeyan

Siji proyek sing terus dikerjakake kanggo salah sawijining klien yaiku nggawe dashboard pemasaran sing nyedhiyakake sawetara data nyata kanggo njupuk keputusan. Yen swarane gampang, pancen ora. Ora gampang. Saben platform telusuran, sosial, e-commerce, lan analitik duwe cara nglacak data - wiwit saka logika keterlibatan nganti pangguna sing bali utawa saiki. Ora mung iku, nanging umume platform ora cocog kanggo meksa utawa narik data menyang

Napa Komunikasi Tim Luwih Penting tinimbang Tumpukan Martech Sampeyan

Sudut pandang atipikal Simo Ahava babagan kualitas data lan struktur komunikasi nyedhiyakake kabeh ruang tunggu ing Go Analytics! konperensi OWOX, pimpinan MarTech ing wilayah CIS, nampani ewonan ahli ing pakumpulan iki kanggo nuduhake ilmu lan ide. Tim BI OWOX pengin sampeyan mikir babagan konsep sing diajokake Simo Ahava, sing mesthi duweni potensi supaya bisnis sampeyan bisa berkembang. Kualitas Data lan Kualitas Organisasi The

Google Analytics Mbukak Data Studio (Beta)

Google Analytics ngluncurake Data Studio, kanca analytics kanggo nggawe laporan lan dashboard. Google Data Studio (beta) nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo ngowahi data dadi laporan sing apik lan informatif sing gampang diwaca, gampang dituduhake, lan bisa dikustomisasi kanthi lengkap. Data Studio ngidini sampeyan nggawe nganti 5 laporan khusus kanthi editing lan enggo bareng tanpa wates. Kabeh gratis - saiki mung kasedhiya ing US Google Data Studio minangka visualisasi data anyar