Google Analytics Mbukak Data Studio (Beta)

Google Analytics ngluncurake Data Studio, kanca analytics kanggo nggawe laporan lan dashboard. Google Data Studio (beta) nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo ngowahi data dadi laporan sing apik lan informatif sing gampang diwaca, gampang dituduhake, lan bisa dikustomisasi kanthi lengkap. Data Studio ngidini sampeyan nggawe nganti 5 laporan khusus kanthi editing lan enggo bareng tanpa wates. Kabeh gratis - saiki mung kasedhiya ing US Google Data Studio minangka visualisasi data anyar