Playbook Iklan Facebook Jumuah Black & Q2019 4: Cara Tetep Efisien Nalika Dhuwur mundhak

Musim blanja preinan wis cedhak. Kanggo pengiklan, Q4 lan khusus minggu ing sekitar Black Friday ora beda karo wektu liyane taun iki. Biaya iklan biasane mundhak nganti 25% utawa luwih. Persaingan kanggo inventaris kualitas apik banget. Pengiklan e-commerce ngatur wektu boom, dene pengiklan liyane - kaya game lan aplikasi seluler - ngarep-arep bakal nutup taun sing kuat. Pungkasan Q4 minangka wektu paling sibuk taun kanggo