Kekuwatan Data: Kepiye Organisasi Pimpinan Nggunakake Data Minangka Kauntungan Saingan

Data minangka sumber daya saing saiki lan mangsa ngarep. Borja Gonzáles del Regueral – Wakil Dekan, IE University's School of Human Sciences and Technology Pimpinan Bisnis rampung ngerti pentinge data minangka aset dhasar kanggo wutah bisnis. Sanajan akeh sing ngerti pentinge, akeh sing isih berjuang kanggo ngerti kepiye carane bisa digunakake kanggo ngasilake asil bisnis sing luwih apik, kayata ngowahi luwih akeh prospek dadi pelanggan, nambah reputasi merek, utawa

Transformasi Digital lan Pentinge Nggabungake Visi Strategis

Salah siji saka sawetara lapisan perak krisis COVID-19 kanggo perusahaan yaiku akselerasi transformasi digital, sing dialami ing taun 2020 dening 65% perusahaan miturut Gartner. Wis maju banget amarga para pelaku bisnis ing saindenging jagad nggawe pendekatan. Amarga pandemi kasebut, supaya akeh wong ngindhari interaksi pasuryan ing toko lan kantor, kabeh organisasi duwe tanggepan karo para pelanggan kanthi layanan digital sing luwih trep. Contone, grosir lan perusahaan B2B

Strategi sing Bisa Digunakake kanggo Komunikasi Omni-Channel

Panjelasan ringkes babagan komunikasi saluran Omni lan fitur lan strategi tartamtu kanggo tim pemasaran kanggo nambah loyalitas lan nilai para pelanggan.

Mikir Desain: Nglamar Kegiatan Mawar, Bud, Duri menyang Pemasaran

Minggu iki pancen nyenengake nalika aku kerja bareng karo konsultan perusahaan saka Salesforce lan perusahaan liyane kanggo ndeleng kepiye cara nambah sesi strategi kanggo para pelanggan. Kesenjangan gedhe ing industri kita saiki yaiku perusahaan asring duwe anggaran lan sumber daya, kadang duwe alat, nanging asring ora duwe strategi kanggo miwiti rencana eksekusi sing cocog. Siji aplikasi sing ditindakake ing meh kabeh pelanggan

Validasi Strategi Media Sosial Sampeyan Saka Dhaptar 8-Titik iki

Umume perusahaan sing njaluk bantuan media sosial katon ing media sosial minangka saluran penerbitan lan akuisisi, sing matesi kemampuan kanggo nambah kesadharan, panguwasa, lan konversi kanthi online. Akeh liyane babagan media sosial, kalebu ngrungokake pelanggan lan pesaing, ngembangake jaringan, lan nambah panguwasa sing diduweni wong lan merek kanthi online. Yen matesi sampeyan mung bisa nerbitake lan ngarep-arep adol ing kene lan