Dibutuhake: Solusi Pemasaran Konten Audio kanggo Merek Perusahaan

Dikembangake saka ide yen obrolan kudu dadi dhasar kanggo kabeh konten pemasaran, Casted minangka siji-sijine platform pemasaran konten sing dibangun kanggo menehi para pemasar supaya bisa ngakses, nambah, lan ngubungake konten podcast merek kanggo ngisi kabeh strategi pemasaran konten. Ora kaya solusi pemasaran konten liyane, sing dibangun kanggo mbantu para pemasar nggawe konten sing ditulis kanthi luwih akeh, Casted ngidini para pemasar dadi luwih efektif lan efisien kanthi njupuk pendekatan audio-first. Kanthi Casted