Kekuwatan Data: Kepiye Organisasi Pimpinan Nggunakake Data Minangka Kauntungan Saingan

Data minangka sumber daya saing saiki lan mangsa ngarep. Borja Gonzáles del Regueral – Wakil Dekan, IE University's School of Human Sciences and Technology Pimpinan Bisnis rampung ngerti pentinge data minangka aset dhasar kanggo wutah bisnis. Sanajan akeh sing ngerti pentinge, akeh sing isih berjuang kanggo ngerti kepiye carane bisa digunakake kanggo ngasilake asil bisnis sing luwih apik, kayata ngowahi luwih akeh prospek dadi pelanggan, nambah reputasi merek, utawa