3 Ukuran Strategi Pemasaran Email Imbang

Akeh pemasar fokus strategi kanggo pemasaran email mung ing produktivitas output lan kinerja email. Iki ora kejawab sawetara dimensi gedhe tenan sing nyebabake sukses perusahaan sampeyan kanthi saingan karo kothak mlebu sing ditumpukake kanggo perhatian pelanggan. Ana 3 dimensi kanggo analisis apa wae sing ditindakake sawise kampanye pemasaran email: Pangiriman Email - yaiku email sampeyan mlebu ing kothak mlebu utawa ora. Iku