Psikologi lan ROI Warna

Wacan: 2 menit Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Ilmu Pemasaran Visual

Wacan: <1 menit Ing wulan iki kita duwe 2 foto foto karo klien, video drone, lan video kepemimpinan pamikiran… kabeh kanggo ngatur situs lan konten klien. Saben ganti gambar stok lan video ing situs pelanggan lan ganti nganggo foto perusahaan, staf, lan pelanggan ... bakal ngrubah situs lan tambah akeh interaksi lan konversi. Iki minangka salah sawijining prekara alus sing durung mesthi diidentifikasi nalika ndeleng situs,