10 Langkah Ngatur Komunikasi Krisis

Apa sampeyan nate ngatasi krisis sing ana gandhengane karo perusahaan sampeyan? Sampeyan ora dhewe-dhewe. Komunikasi krisis bisa uga luar biasa - saka respon telat babagan apa sing bakal sampeyan ucapake kanggo kabeh sebutan sosial sing bakal teka kanggo nemtokake manawa krisis kasebut nyata. Nanging ing tengah-tengah kekacauan kasebut, mesthi ana rencana kanggo nggawe rencana. Kita kerja bareng karo sponsor platform ngawasi sosial

7 Langkah Nggawe Video Pemasaran Killer

Kita saiki nggawe video animasi kanggo salah sawijining klien. Dheweke duwe akeh pengunjung sing teka ing situs kasebut, nanging kita ora bisa ndeleng wong suwe banget. Panjelasan sing cekak bakal dadi alat sing sampurna kanggo nyedhiyakake proposisi regane lan diferensiasi menyang pengunjung anyar kanthi cara sing nyengsemake. Panliten nuduhake manawa panjaluk konsumen kanggo konten video wis saya gedhe, kanthi 43% pengin ndeleng luwih akeh

12 Langkah Kanggo Sukses Pemasaran Media Sosial

Wong-wong ing BIGEYE, agensi layanan kreatif, nggabungake infographic iki kanggo mbantu perusahaan nggawe strategi pemasaran media sosial sing sukses. Aku seneng banget karo langkah-langkah kasebut, nanging aku uga ngerteni manawa akeh perusahaan ora duwe kabeh sumber daya kanggo nuntut tuntutan strategi sosial sing hebat. Mbalik saka nggawe pamirsa dadi komunitas lan ngasilake asil bisnis sing bisa diukur asring mbutuhake wektu luwih suwe tinimbang sabar saka pimpinan

16 Langkah-langkah kanggo Nggawe Konten sing Mengkono

Kadhangkala dhaptar priksa nggawe urip gampang lan ide iki apik banget kanggo ngembangake nggawe konten sing apik miturut WebSearch SEO. Aku seneng saran ing kene amarga ngluwihi media nyata lan nuduhake elemen liyane sing nggawe konten uga luwih gampang. 16 Langkah Kanggo Nggawe Konten sing Mengkono: Mikir kaya wartawan. Entuk inspirasi saka jaringan sampeyan. Coba isi ringkes lan ringkes. Gunakake warta industri. Tindakake obrolan. Aja