Hei Laki-Laki Lembah, Kenang ChaCha?

Yen sampeyan wis suwe maca blogku, sampeyan bakal ngerti manawa pendapatku babagan ChaCha bakal ngalami krisis. ChaCha saiki dadi klien (ana pengungkapanku) mula aku wis ndeleng luwih jero… lan katon apik. Aja njupuk tembungku! Kabeh komunitas teknologi, kalebu wong ing TechCrunch (wong-wong sing seneng sengit karo ChaCha) lan Mashable (kumandhang ... kumandhang ...) wuta kasunyatane, ing

Blog-Tipping: SR Coley

Iki spesial! Stephen minangka kanca sing apik karo anakku, Bill. Stefanus pancen apikan - pinter banget, penasaran banget, lan sabar banget. Aku ngerti nalika dheweke takon babagan aku, dheweke mungkin wis turu tanpa turu mula aku seneng nulungi dheweke. Blog Stephen bakal dadi apik banget ing taun ngarep nalika dheweke menyang Jerman. Jerman sejatine misuwur amarga ora duwe blogger.