Infographic: 46% Konsumen Nggunakake Media Sosial kanggo Keputusan Tuku

Aku pengin sampeyan nggawe tes. Bukak Twitter lan goleki hashtag sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan lan tututi pamimpin sing muncul, bukak Facebook lan goleki klompok sing ana gandhengane karo industri sampeyan lan gabung, banjur bukak LinkedIn lan gabung karo klompok industri. Nglampahi saben 10 menit saben minggu suwene minggu banjur lapur apa regane apa ora. Bakal dadi. Sampeyan bakal sinau