Statistik Pangsa Pasar PayPal lan Sejarah Nguasai Proses Pembayaran Online

Nalika aku seneng banget karo Amazon, Afiliasi Amazon, lan Addict Perdana, aku uga seneng PayPal. Aku duwe akun kredit sing apik karo PayPal, mbalekake dhuwit, lan aku bisa nyiyapake pembayaran alternatif kanggo Kartu Debit PayPal - gampang banget kanggo bisnis. Mung dina iki aku ana ing Sweetwater lan pengin tuku headphone anyar liwat PayPal. Aku sajujure tuku liwat Sweetwater amarga integrasi Kredit PayPal.