Apa Email Mati?

Nalika maca crita anyar babagan klompok IT ing Inggris sing nglarang email, aku kudu mandheg lan mikirake kegiyatanku saben dinane lan sepira email sing ngrampok dina sing produktif. Aku takon marang para pamiarsa liwat jajak pendapat Zoomerang lan sawetara wong mikir manawa email bakal mati mengko wae. Masalahku, miturut pendapatku, dudu email. Nalika email digunakake kanthi efektif, mula

Apa sing Nggawe Wong Klik… 72% Liyane?

Dr. Todd's, situs e-commerce kanggo produk perawatan kaki sing berkualitas, dadi menyang SmallBox kanggo paket pemasaran web khusus. Salah sawijining komponen utama saka campuran pemasaran Dr. Todd yaiku pemasaran email. Kita nggawe strategi konten anyar, desain anyar lan nampilake tanggalan editorial. Kita wis nganalisa salah sawijining email promosi Dr. Todd kanggo nuduhake apa sing nggawe wong klik lan dikonversi. Penawaran sing Mbusak Sampeyan bisa uga wis ngrungokake istilah "gamifikasi kupon" minangka